Allmänna villkor

Det ska vara tryggt att handla hos oss 

Här har vi sammanställt information om bland annat betalning, leverans och returer eller reklamationer. Allt för att göra ditt köp så enkelt, säkert och smidigt som möjligt.

Regler och villkor
Denna webbplats www.RideTogether.se drivs av Ride Together AB 559286-2352. Dessa allmänna villkor gäller för webbplatsen och webbshopen. RideTogether förbehåller sig rätten att ändra villkoren.

Handla hos oss!

Köp
Vid beställning hos oss får du en bekräftelse via e-post. Får du ingen bekräftelse, om något är fel eller om du vill ändra din beställning vänligen kontakta oss på info@ridetogether.se.

För att handla på RideTogether behöver du vara 18 år eller ha målsmans medgivande. Betalning sker via Svea Ekonomi och följande betalsätt erbjuds:
– Kortbetalning
– Direktbetalning / kontobetalning
– Dela upp betalning
För att se fullständiga villkor och eventuella extraavgifter, läs mer hos sveaekonomi.se

Priser
Alla priser som anges på hemsidan inkluderar svensk mervärdesskatt.
Alla priser som visas på hemsidan är ink moms.
Vi förbehåller oss rätten att när som helst uppdatera priser, kunden betalar alltid priset som gäller på hemsidan vid köptillfället.

Lager och varor
Lagersaldon uppdateras kontinuerligt på hemsidan. Vi reserverar oss för eventuella saldofel.
Bilder på webbplatsen är endast avsedda för illustration. Var medveten om att färgerna på varor som visas på webbplatsen beror på flera faktorer, till exempel dina bildskärmsinställningar och ljuset där bilden togs. Du hittar en beskrivning av varje produkt i webbshopen.

Leverans
Alla priser är exklusive fraktkostnader. Fraktkostnaden läggs till på priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden är 79 kronor.
Handlar du för över 1000:- bjuder vi på frakten.

Leveranstid och kostnad
Vi strävar alltid efter att skicka din order så snabbt som möjligt. Leveranstiden är vanligtvis mellan 5–10 arbetsdagar. Under perioder med hög försäljning och under helgdagar kan det ibland ta längre tid.

Returer
Du har alltid rätt att skicka tillbaka din vara. Vi har 14 dagars öppet köp på alla produkter.

Observera att alla produkter som skickas tillbaka måste vara i originalskick för fullständig återbetalning, inklusive etiketter och förpackningar. Produkten får inte vara använd, skadad eller nedsmutsad.
Vid retur av produkter är avgiften för frakt 79 kronor och dras av vid återbetalningen.

Personlig information och säkerhet

Personuppgifter
När du handlar hos oss godkänner du att ridetogether.se lagrar och använder dina uppgifter, det gör vi för att kunna hantera och leverera din beställning samt för att du som kund ska kunna ta del av nyheter och erbjudanden i form av nyhetsbrev. Med hjälp av dina personuppgifter kan vi komma att kolla din kreditstatus samt din adress.
Uppgifterna vi samlar in finns inte i några offentliga register och är alltså inte synliga för andra privatpersoner eller företag. Vi kommer inte under några omständigheter att överlåta dina personuppgifter till någon annan.
GDPR ger dig rätt att begära utdrag av den information som är registrerad om dig. Om någon information är missvisande, ofullständig eller felaktig kommer vi att korrigera den om/när du informerar oss. Du kan också begära att informationen om dig raderas.

Kundservice
Om du har några frågor, om något är fel med din beställning eller om du av någon annan anledning vill kontakta oss, hjälper vår kundtjänst gärna till.

Skicka mejl till info@ridetogether.se

Vi använder kakor! Genom att fortsätta surfa på våran sida godkänner du vårt användande av cookies.  Läs mer